Maling af loft og vægge for private og erhverv

Vi hos malermester Martin Kjærgård Madsen ApS tilbyder maling af loft og vægge, ligesom vi også udfører alle andre former for indvendige og udvendige maleropgaver. Vi maler for virksomheder, institutioner og boligselskaber samt for private.

Vi råder forud for maling af loft og vægge

​Maling af loft og vægge kan ske i kontorlandskaber, butikker, fabrikker og alle mulige og umulige andre steder. Det kan også være af fællesområder i boligselskaber eller i fraflytningslejligheder samt for private, der lige har købt en bolig, der trænger til en modernisering.

Vi kan endvidere udføre den nødvendige renovering og reparation, hvis der er tale om ujævne og slidte flader, og uagtet hvor vi maler, tager vi hensyn til stedets dagligdag. Det betyder for eksempel, at vi er opmærksomme på, at virksomheden skal fungere, mens vi står for malingen.

Vores malerbiler og malersvende kommer dagligt i hovedstadsområdet, og det betyder, at vi også meget gerne maler omkring for eksempel Roskilde, Taastrup og Glostrup. Når vi skal ud til private eller erhverv, råder og vejleder vi gerne om valg af farver og produkter.

Ring for at høre mere om vores malerarbejde

​Hvis du eller din virksomhed har brug for maling af loft og vægge, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 21 44 55 75. Derpå kan vi drøfte dine ønsker og behov, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud. Du kan også skrive til os på mkm@nordjyskmalermkm.dk.​

Vi anbefaler gerne​

​→ Entreprenører

→ Tømrer

​→ Murer

→ Elektriker

​Adresseoplysninger

Martin Kjærgaard Madsen ApS

Søndre Ringvej 50,
​4000 Roskilde

​Kontaktoplysninger

Telefon: 21 44 55 75

Mail: mkm@nordjyskmalermkm.dk

CVR: 84277428