Erhvervsmaler Martin Kjærgård Madsen ApS

Vi hos Malermester Martin Kjærgård Madsen ApS arbejder som erhvervsmaler for virksomheder, institutioner og boligselskaber. Vi udfører også malerarbejde for private. Vi udfører både indvendigt og udvendigt malerarbejde, og du kan finde eksempler på vores opgaver som erhvervsmaler under referencer.

Få råd og vejledning af en erfaren erhvervsmaler

​Vi påtager os gerne forskellige former for renoveringsopgaver. Alt fra de helt små reparationer til de helt store istandsættelse og maling af facade, maling af kontorlandskaber og maling af loft og vægge. Når vi er ude på opgaver som erhvervsmaler, tager vi naturligvis hensyn til, at jeres virksomhed skal fungere, mens vi maler og renoverer. Derfor laver vi altid en arbejdsplan i fællesskab med dig.

Vi står naturligvis til rådighed med gode råd om farver og produkter. Vi har som erhvervsmaler erfaring med, at det rette farvevalg kan være med til at gøre arbejdsdagen bedre og mere effektiv. Derfor vejleder vi gerne om de forskellige muligheder.​​

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud på malerarbejde

​Vi har dagligt malerbiler og malersvende i hovedstadsområdet, og derfor kan virksomheder omkring Roskilde, Taastrup og Glostrup også få besøg af en erhvervsmaler, hvis de ønsker en maler, der har fokus på vores kunders ønsker og behov.

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed med renovering og malerarbejde, kan du kontakte os på telefon 21 44 55 75 eller ved at sende os en e-mail på mkm@nordjyskmalermkm.dk. Derpå kan vi sende et uforpligtende tilbud på renoverings- eller malerarbejde.​

​Adresseoplysninger

Martin Kjærgaard Madsen ApS

Søndre Ringvej 50,
​4000 Roskilde

​Kontaktoplysninger

Telefon: 21 44 55 75

Mail: mkm@nordjyskmalermkm.dk

CVR: 84277428