Malerfirma Martin Kjærgård Madsen hjælper med farver

Martin Kjærgård Madsen ApS er et malerfirma, der udfører indvendige og udvendige istandsættelses-, renoverings- og maleropgaver for private og erhvervsvirksomheder, herunder institutioner, menighedsråd, boligselskaber og mange andre organisationer.

Vores malerfirma råder og vejleder om farver og materialer

​Vi har dagligt tre malerbiler med malersvende i hovedstadsområdet, da vores malerfirma har mange erhvervskunder i blandt andet Hjørring og Brønderslev i Nordjylland. Uanset om du er en privatkunde eller en større virksomhed, lægger vi altid vægt på at råde og vejlede om det rette farve- og materialevalg. Det er vores erfaring som malerfirma, at de rette farver kan have stor betydning for den daglige trivsel.

Vi påtager os gerne alt fra mindre reparationer til større istandsættelser, og mange af vores opgaver som malerfirma går på maling af facader, maling af kontorlandskaber og maling af loft og vægge, men også alle mulige andre opgaver. Vi renoverer for eksempel gamle lejligheder og huse, sætter flyttelejligheder i stand og udfører service for Linolie Døre og Vinduer ApS.

​Ring for at høre mere om os og hvad vi kan gøre for dig

​Du er meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du vil vide mere om vores malerfirma og om, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud og fremsender det til dig. Du kan ringe til os på telefon 21 44 55 75, men du kan også henvende dig skriftligt på vores e-mail, der er mkm@nordjyskmalermkm.dk.

Vi anbefaler gerne​

​→ Entreprenører

→ Tømrer

​→ Murer

→ Elektriker

​Adresseoplysninger

Martin Kjærgaard Madsen ApS

Søndre Ringvej 50,
​4000 Roskilde

​Kontaktoplysninger

Telefon: 21 44 55 75

Mail: mkm@nordjyskmalermkm.dk

CVR: 84277428