Maling af facade på huse, ejendomme og butikker

Vi hos malermester Martin Kjærgård Madsen ApS udfører alt inden for maling af facade. Det kan være for butikker, erhvervsejendomme, institutioner, boligselskaber og private husejere, der ønsker nye og flotte facader. Vi kan naturligvis male vinduer og døre samt eventuelle gavle på samme tid. Vi maler også indvendigt, hvis du ønsker det.

Træk førstehåndsindtrykket op med maling af facade

​Løbende vedligeholdelse og malingener nødvendigt for at beskytte muren imod vind og vejr, men slidte og måske endda misligholdte facader trækker førstehåndsindtrykket ned, når der kommer nye besøgende. De fleste virksomheder ønsker at give udtryk for, at de sunde og velorganiserede virksomheder, og her er facaden et godt sted at starte.

Vi råder og vejleder gerne om valg farver og produkter, så det kan holde i lang tid, og så det kommer til at se flot og indbydende ud. Når vi går i gang med at male, sikrer vi, at vi forstyrrer boligens eller virksomhedens hverdag mindst muligt.

Vores malerbiler og malersvende er i hovedstadsområdet hver dag, og derfor tilbyder vi også maling af facade og andet malerarbejde i for eksempel Roskilde, Taastrup og Glostrup.

Kontakt os for at høre om vores løsninger og priser

​Hvis dine facader er slidte eller blot skal have en ny farve, kan du kontakte os på telefon 21 44 55 75 for at aftale nærmere. Du kan endvidere skrive til os på mkm@nordjyskmalermkm.dk. Derpå kan vi sende et uforpligtende tilbud.​

Vi anbefaler gerne​

​→ Entreprenører

→ Tømrer

​→ Murer

→ Elektriker

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Adresseoplysninger

Martin Kjærgaard Madsen ApS

Søndre Ringvej 50,
​4000 Roskilde

​Kontaktoplysninger

Telefon: 21 44 55 75

Mail: mkm@nordjyskmalermkm.dk

CVR: 84277428